حق-خبر-جدیدترین-مهم ترین-اسلام-تبیین-طب-ضدشیطان-تحریف-وحدت-زمینه سازی جهت ظهور منجی-انسانیت-صلح-شیعه-نجات-اهل سنت حقیقی-
طب اسلامی طب معصومین طب انبیا, طب توحیدی طب جامع عافیت اللهی تغذیهابعادی تاثیر تغذیه حلال وطیب در انجام عمل صالح وتفوا صراط علی(ع)حق نمسکه-اولین شیعه حقیقی پیامبر(ص)حضرت علی(ع)-یالثارات الحسین-سلامتMonotheistic Medicine-The true followers of Moses and JesusThe best concepts in the most beautiful prayer-Unity medicine
صفحات وبلاگ
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: درجستجوی حقیقت - ۱۳٩۱/٤/۸

786

 

دارو پزشکی قرن

در حال حاضر، علاوه بر مکتب طب طبیعی ، شمار زیادی از دیگر مکتبهای پزشکی وجود دارند که بعضی از آنها در مناطقی خاص و برخی نیز در همه جا مورد مراجعه و استفاده بیماران است.

نگارنده پس از 3 سال اقامت در پاریس و جستجو در کتابخانه‌ها، متجاوز از یک صد کتاب مختلف پزشکی خریده و به ایران آوردم و بررسی آنها نشان داد ، همه مؤلفان پس از فراغت از دانشکده‌های پزشکی ابتدا با خوش بینی به داروهای کنونی به درمان می‌پرداختند ولی با دیدن خطرات و زیانها، نسبت به این پزشکی بی رغبت شده و به دیگر مکتب‌ها گرویده‌اند.

نام شماری از مکاتب طبی عبارتست از :

1)   طب طبیعی (ناتوروپاتی) به مرکزیت آمریکا

2)   طب درمان به مثل (هومئوپاتی) که   مراکز مهم آن هند و لندن می باشد.

3)   طب چینی  که مرکز مهم آن چین است.

4)   طب هندی و یونانی و مراکز مهم آن هند و پاکستان می باشد.

5)   درمان بوسیله گیاهان دارویی که در تمام دنیا رایج می باشد.

6)   یوگای پزشکی که اکثراً در هند رواج دارد.

7)   هیپنوتیسم

8)   طریق مالش یا ماساژ طبی

9)   طریق تلقین به نفس

10)                     آب درمانی (آب گرم و سرد) که در تمام جهان  وجود دارد.

11)                     آفتاب درمانی

12)                     خاک درمانی

13)                     درمان بوسیله آب دریا و ...

ما پس از 50 سال غور و تحقیق و بحث و فحص دقیق ، ‌مکتبی را که پر منفعت‌ترین و کم‌ضررترین  مکاتب است ، یافتیم و آن مکتب پزشکی این سیناست. طبق  عقیده این نابغه دهر ، بهترین مکتب پزشکی آن است که به دارو نیاز نداشته باشد. اگر چنین مکتبی ، واقعیت داشته باشد بطور مسلم موجی از نشاط و شادی و بهت و حیرت سراسر جهان را فرا خواهد گرفت  زیرا علاوه بر اینکه ‌سالی میلیاردها دلار به سود بیماران  و به نفع بودجه دولتها و      شرکتهای بیمه خواهد بود؛ جان جمع کثیری از مردم را نیز از گزند داروهای کنونی نجات  خواهد داد.

در مورد دارو، جامع‌ترین تعریفی که در کتب پزشکی معاصر به چشم می‌خورد همان است که سازمان بهداشت جهانی به کار برده است:      « دارو هر ماده یا مخلوطی از مواد است که خاصیت پیش‌گیری یا درمان بیماریهای انسان و دام را داشته باشد و بتواند برای تشخیص طبی یا اصلاح اختلالات اعمالی بدنی واعاده سلامت به کار رود.»

از سوی دیگر غذا در پزشکی معاصر عبارتست از: « ‌هر ماده‌ای که از خارج به بدن وارد شود و برای انجام پدیده‌های حیاتی، انرژی    (حرارتی، مکانیکی، شیمیایی و ...)ایجاد کند و نیز به مصرف ترمیم بافتها و رشد و نمو بدن برسد.

در طب کنونی معرفی غذاهای طبیعی به عنوان پیشگیری کننده و درمان کننده بیماریها ممنوع است چراکه پیشگیری و درمان بر عهده داروهاست (در پزشکی معاصر حساب دارو و غذا جداست)

 در قانون ابن سینا غذا اینگونه تعریف شده است: « هر ماده‌ای که از خارج به بدن وارد و بدل مایتحلّل ( ترمیم بافتها) شود و بر اقطار ثلاثه بدن بیفزاید و برای انجام اعمال حیاتی، حرارت غریزی و قوا ایجاد کند.

پس تعریف غذا در هر دو نوع پزشکی یکسان است ( همچون دیگر مطالب ) واین نشان می‌دهد پزشکی جدید دنباله طب قدیم ایران است.

(این عبارت استاد مصطفوی کاشانی قابل مناقشه و نقد می‌باشد.)

با توجه به چنین امری اگر ما با استناد به مکتب پزشکی ابن سینا، بتوانیم اکثریت بیماریهای امروزی را بوسیله انواع   فرآورده های طبیعی غذایی اعم از سبزی ها ، میوه ها و محصولات دامی ، به گونه‌ای رضایت بخش درمان کنیم و یا به بیان دیگر اگر بدون   به کار بردن هیچ یک از داروهای کنونی به درمان بیماریها بپردازیم ؛ بدون تردید، خدمتی عظیم و گرانبها و غیر قابل تصور به جهان بشری تقدیم داشته‌ایم.

از 450 سال پیش یعنی از زمانی که که پاراسلوس مکتب طب شیمیایی را بنیان گذاشت و با مکتب طب طبیعی ابن سینا و جالینوس مخالفت کرد و به تهیه داروها در آزمایشگاه پرداخت و صنعت را جانشین طبیعت کرد؛ گروهی از دانشمندان اروپا به او گرویدند و این کار را تا امروز ، نسل  به نسل دنبال کردند. اما گروهی دیگر از دانشمندان  به پیروی از ابن سینا ، از همان زمان ‌دامن طبیعت را رها نکردند و این امر نیز ادامه یافت و به موازات پیشرفت‌ علوم ، از هر حیث پر مایه تر وغنی‌ تر شد.

اگر این مکتب  جهانی  شود و عامه طبقات مردم از خواص درمان بخش فرآورده‌های طبیعی به درستی آگاه شوند ، ‌بزرگترین فایده این خواهد بود که توده مردم در صدها هزار قصبه و شهر ، بی نیاز از پزشک و دارو، می‌توانند سلامت خود را حفظ کرده و تا حد زیادی به درمان بیماریهای خود بپردازند.

با کمال اطمینان می‌توان مدعی شد که طب جدید که از 450 سال پیش شروع شده و پاراسلس بنیان گذار آن بوده ، همانند دیواری است که بر پایه کج بنا گرفته و به مصداق:

خشت اول گر نهد معمار کج                      تا ثریا می‌رود دیوار کج

 در قرن بیستم اگر چه ارتفاع این دیوار به حد اعلای خود رسیده است ولی کجی آن نیز به همان نسبت هویداتر شده و اکنون به حد خطر و بحران و به مرز لزوم اتخاذ تصمیم قاطع برای تجدید نظر در اصول و موازین پزشکی رسیده است.

فصل هشتم

اثبات کجی دیوار پزشکی

در 450 سال پیش خشت نخستین بنای معظم پزشکی جدید، به توسط معمار نخست این بنا، یعنی پاراسلس کج کار گذاشته شده و با وجود اکتشافات عدیده شخصیتهایی عالیقدر و نوابغی عالیمقام، مانند کلود برنارد و پاستور و دیگران کجی این دیوار، به مرور زمان و رفته رفته فزونی یافته است. در قرن نوزدهم، این کجی باندازه کافی محسوس گردیده و در قرن بیستم به آن درجه شدت یافته که خطرات بسیار و تلفات بیشمار بیماران را به وجود آورده است، تا آنجا که سالی در حدود دو میلیون تن از بیماران در سراسر جهان، بعلت آسیبهای ناشی از داروها و درمانهای کنونی، جان خود را از دست می دهند! و این براستی، مایه کمال افسوس و دریغ است.

یکی از بزرگترین علل خطاها و خطراتی که در پزشکی معاصر وجود دارد این است که از زمان پاراسلس به بعد،  طب طبیعی به طب شیمیایی تبدیل شد و علم شیمی یکی از ارکان اصلی دانش پزشکی به شمار آمد و برای شناخت مواد موجود در طبیعت و پی بردن به خواص آنها، مواد مزبور را در آزمایشگاهها تجزیه کردند.فلسفه پیدایش مکتب مزبور که بعداً به تدریج رونق پیدا کرد این بود که می گفتند آنچه در طبیعت وجود دارد مخلوطی از مواد گوناگون است که هر نمونه ای از آن خواصی جدا دارد. مثلاً چنانکه می دانیم ، آب چشمه سارها و چاهها و رودخانه ها و دریاها اگر چه همه آب است، ولی هیچ کدام به یکدیگر همانند نیست، زیرا این آبها مخلوطی از آب و مواد مختلف است. ولی اگر آب را تقطیر کنیم و آب مقطر به دست آوریم، این آب مقطر در هر زمان و هر مکان دارای خواص کاملاً ثابت است.

در قرن نوزدهم شیمیدانهای اروپا، برای پی بردن به خواص غذاها، بنا را بر تجزیه گذاشتند و چون در کلیه غذاها بیش از سه نوع ماده ( پروتئین و کاربوئیدرات چربی ) نیافتند معتقد شدند که کلیه مواد غذایی تنها از این سه نوع ماده به اضافه مقداری املاح و آب تشکیل یافته است.

البته تجزیه آنان غلط نبوده و امروز هم مورد قبول عموم دانشمندان جهان است ، ولی خطای فاحشی که در آن وجود داشت و اکنون همه به آن اعتراف دارند این بود که می گفتند انواع مختلف مواد غذایی از هر منبعی که به دست آید جز مخلوطی از این سه نوع ماده ( پروتئین، کاربوئیدرات  و چربی) نیست و بنابراین همان طور که از ترکیب هیدروژن و اکسیژن آب به وجود می آید ، از مخلوط کردن این مواد     سه گانه به نسبتهای معین و افزودن مقداری املاح و آب بر آن می توان، بگونه ای  صناعی، غذا ساخت و به مصرف تغذیه بشر رساند.

آنان بدین کار مبادرت جستند و نخستین فرآورده غذایی یعنی شیر ساختگی را از کازئین و لاکتوز و چربی با افزودن مقداری املاح و آب بر آن ، به نسبتی که در شیر طبیعی وجود دارد، به دست آوردند و برای تغذیه نوزادان به کار بردند. ولی نوزادان بینوا خیلی زود به آسیب آن دچار شدند و به اسکوربوت گرفتار آمدند.

در کتاب، بیماریهای کودکان تألیف ادموندویل چاپ سوم سال 1911 جلد اول صفحه 402 درباره بیماری بارلو شرحی درج شده است که قسمتی از آن در زیر نقل می شود:

« نخستین علامتی از این بیماری که در کودکان دیده می شود، بیحرکتی است که مخصوصاً در پاها بروز می کند. کودکی که تا آن هنگام پاهای خود را حرکت می داد  و حتی به راه رفتن شروع کرده بود زمین گیر می شود ودر بستر بیحرکت باقی می ماند.

این فالج کاذب، با درد در اعضاء بدن همراه است و با جزئی حرکت و فشار و حتی تماس با دست ، شدت می یابد و اگر کسی بخواهد به کودک نزدیک شود واو را از جا بردارد فریاد
می کشد. رنگ کودک پریده و از وزن بدنش کاسته شده و قوای خود را از دست داده است.»

با آنکه شیمیدانهای آن زمان کمال سعی و کوشش را به عمل آورده بودند که غذاهای مصنوعی حتی الامکان به طبیعی نزدیک باشد باز به تولید اختلالات عمیق در بدن و ایجاد بیماری خطرناک در نوزادان و کودکان منجر گردید که عاقبتی وخیم و کشنده داشت.

زیرا در طب قدیم ایران، درمان بیماریها بوسیله انواع مواد طبیعی، اعم از غذاها و گیاهان دارویی، کاملاً معمول و رایج بود و در کلیه کتابهای پزشکی آن زمان، خواص درمانی انواع سبزیها و میوه ها و فرآورده های حیوانی نگاشته آمده است و پزشکان به آن عمل می کردند و مردم هم به آن عادت و آشنایی کامل داشتند.

اما، در چند قرن اخیر که اساس درمان بیماریها بوسیله داروهایی انجام می گرفت که بطور صناعی در آزمایشگاهها  ساخته می شد، توجه پزشکان و عامه مردم به این محصولات شیمیایی بیشتر معطوف بود و از فرآورده های مزبور انتظار نتایج شگرف داشتند و به آنها انس و عادت پیدا کرده بودند و پزشکان و مخصوصاً توده عمومی مردم باور نمی کردند که یک بیماری خطرناک و کشنده را بتوان با مواد غذایی ساده و پیش پا افتاده درمان کرد.

ممکن است به این سخن اعتراض کنند و بگویند روشن تجزیه ای که شمیدانهای آن زمان برای شناخت غذاها به کار می بردند غلط نبوده است ، بلکه چون معلوماتشان درباره علم شیمی ناقص بود و وسائل و لوازم آزمایشگاهی کنونی را در دسترس نداشتند ، تجزیه ها بطور کامل صورت نمی گرفته است و امروز که علم شیمی به اوج پیشرفت  ترقی خود رسیده است، می توان بوسیله تجزیه کامل غذاها کلیه مواد شیمیایی موجود در آنها را به دست آورد و در نتیجه به خواص غذاها پی برد.

نویسنده این سطور با کمال فروتنی به کلیه شیمیدانها و فیزیولوژی دانها و استادان علوم تغذیه در سراسر جهان اعلام می کنم که با تجزیه مواد غذایی و تفکیک آنها به اجزاء مشتکل خود و تحقیق در خواص این اجزاء      نمی توان به خواص خود مواد غذایی که    مجموعه ای از کل اجزاء است پی برد به دو دلیل:

دلیل اول: نه تنها در قرن بیستم بلکه در قرن بیست و یکم و بیست و دوم و حتی قرن    سی ام، یعنی تا هزار سال دیگر نیز،اگر همه شیمیدانهای جهان فراهم آیند و با یکدیگر تشریک مساعی کنند ، از عهده تجزیه کامل یک ماده غذایی بر نمی آیند. اگر یک شیمیدان بر خلاف این بگوید و ادعا کند که امروز چنین امری انجام شدنی است، از او خواهم خواست که، از راه لطف و مکرمت، تنها به تجزیه کامل عطر یک میوه یا یک اجزاء مبادرت جوید  و مجدداً عطر نخستین را به دست آورد،  تا ثابت گردد که عطر مزبور بطور کامل تجزیه شده و چیزی از آن باقی نمانده است که ناشناخته باشد. سبزی را که در اصطلاح علمی Huiles essentiels یا     Essences aromatique گویند ، به کلیه اجزاء خود تجزیه کند.

دکتر تایلور از دانشگاه آوستین (تکزاس)     می نویسد: «اسانس ها دارای آن اندازه ترکیبات متنوع است که اگر کلیه شیمیدانهای جهان به مدت هزار سال بکوشند نخواهند توانست به ترکیب و ساخت ( سنتز) آنها موفق شوند.»  و نیز دیدیه برتران بیوشیمیست فرانسوی، در کتاب عناصر کمیاب از مجموعه چه می دانم؟    می نویسد: « هر قدر تجزیه های ما کامل و دقیق باشد ، سرانجام چیزی باقی می ماند که ناشناخته خواهد ماند.»

موریس مترلینگ فیلسوف شهیر بلژیکی که شهرت جهانی دارد گفته است:

« فکر تمام نوابغ و دانشمندان را از آغاز تاریخ تا امروز، در یک مغز جمع بکنید و از صاحب آن مغز بخواهید تا با قدری خاک و آب و روشنایی آفتاب کاری را که یک ساقه لوبیا می کند به انجام رساند ، او به انجام این کار قادر نخواهد بود.»

دلیل دوم: فرض می کنیم شیمیدانها، در قرن بیستم، موفق شوند یک ماده غذایی را بطور کامل تجزیه و مقدار هر یک از اجزاء متشکل آن را نیز دقیقاً تعیین کنند تازه به فرض محال اگر چنین تجزیه های  کامل و دقیق را هم انجام دهند به هیچ وجه نخواهند توانست با این  تجزیه ها به خواص مواد غذایی و آثار آنها در بدن انسان سالم و بیمار پی ببرند و حال آنکه چنین ادعائی را دارند. چنانکه در کتاب رژیمهای غذایی تألیف پل شن، چاپ ششم 1972 از مجموعه چه می دانم؟ در مقدمه چنین آمده است:

«اگر بخواهیم آنچه را که برای زنده ماندن لازم است (چه هنگام سلامت و چه به زمان بیماری) بشناسیم باید از یک سوء مواد غذایی را به اجزاء متشکل خود تجزیه کنیم و از سویی دیگر، احتیاجات بدن را به عناصر و اجزاء مواد غذایی بدانیم.»

بسیار روشن است که برای انجام چنین آزمایشهایی دقیق و تجزیه هایی عمیق چه مقداری نیروی عظیم انسانی و چه اندازه وقت و زمان  و چه بودجه ای کلان و هنگفت صرف شده است. اگر در نظر آوریم که نظیر چنین آزمایشها و تجزیه هایی در دانشگاهها و مراکز پژوهشی همه کشورهای اروپا و آمریکا از ابتدای قرن بیستم تاکنون انجام گرفته و    می گیرد، رقم کل بودجه های مصرفی برای انجام آنها ، بطور قطع و یقین ، از میلیاردها دلار فراتر رود.

مثلاً یک نمونه از این تجزیه ها فقط برای کلم در دایره المعارف تغذیه تألیف لاسابلیر استاد غذاشناسی معروف فرانسه با همکاری 70 تن استاد غذا شناسی دیگر، به سال 1950 ،  درج گردیده است و ما از آن کتاب اقتباس می کنیم.

با یک نظر اجمالی به جدول مزبور به سهولت  در می یابیم که منظور تجزیه کنندگان از تجزیه کلم ، در وهله نخست ، تعیین مقدار مواد    سه گانه ( پروتئین  و کاربوئیدرات و چربی) و پس از آن تعیین مقدار ویتامین های مختلف و نیز مقدار عناصر فلزی و غیر فلزی و بالاخره کالری حاصل از سوختن مقدار معین از آن کلم بوده است.

مثال: مقدار آهن موجود در اسفناج بالاترین رقم این فلز در سبزی ها و میوه هاست. این مطلب سالهاست دانسته شده و در کتابهای پزشکی درج گردیده و برای درمان کم خونی مورد استفاده قرار گرفته است. چنانکه در کتاب سبزیها و میوه های شفابخش تألیف لئونس کارلیه و همکارانش چنین آمده است:

«اسفناج دارای مقدار زیادی آهن است و     صد گرم اسفناج چهل تا پنجاه میلی گرم آهن دارد. چون گلبولهای قرمز خون را زیاد می کند مصرف آن برای درمان کمخونی و رفع نقاهت بعد از بیماری در پیران و جوانان و کودکان سودمند است.»

 

 

 

 

تجزیه کلم به اجزاء خود ( برحسب گرم درصد گرم)

 

اجزاء کلم

کلم تازه

کلم خشک

کلم بروکسل

کلم گل

برگ کلم قمری

غده کلم قمری

 

شوکروت

آب

پروتئین

چربی

هیدرات دو کربن

کالری100گرم

سدیم(میلیگرم)

پتاسیم(میلیگرم)

کالسیم(میلیگرم)

منیزیم(میلیگرم)

منگنز(میلیگرم)

آهن(میلیگرم)

8/91

6/1

1/0

7/5

25

18

294

43

12

114/0

6/0

8/8

7/13

8/1

8/68

346

--

--

374

--

--

7/4

8/84

7/4

5/0

7/8

47

24

400

26

--

--

0/1

7/91

4/2

2/0

9/4

31

24

400

22

--

--

1/1

3/89

1/3

4/0

4/5

30

10

440

259

19

--

5/1

5/90

1/2

2/0

2/6

29

37

230

40

16

083/0

5/0

2/93

1/1

2/0

4/3

20

730

490

46

--

--

5/0

 

کارشناسان رژیمهای غذایی برای رفع کمبودهای بدن به جداول مندرج در کتابها مراجعه      می کنند و اصولاً این جداول و این تجزیه ها را برای همین منظور ترتیب داده اند، اگر شخصی بگوید این عقیده باطل و  خطا است زیرا نه عقل سلیم آن را می پذیرد و نه تجزیه ان را تأیید می کند و بوسیله تجزیه غذاها و تعیین نوع و مقدار اجزاء متشکل آنها نمی توان کمبودهای مربوط را از میان برد، بطور قطع و یقین آن شخص مورد اعتراض و انتقاد شدید همه دست اندرکاران علوم پزشکی و به ویژه کارشناسان علوم غذایی قرار خواهد گرفت.

به عبارت دیگر از راه تجزیه نمی توان به خواص و آثار غذاها در بدن پی برد و بطور قطع در
آینده ای نه چندان دور، دانشمندان، در شگفت خواهند ماند که چگونه به مدت ده ها سال این فکر خطا و عقیده غلط ، آن هم در اوج پیشرفتهای علمی شگفت انگیز و غرور آمیز قرن بیستم ، در همه محافل پزشکی ، بعنوان یک اصل مسلم، پذیرفته شده است.

پس برای اثبات مدعا گوییم، این درست است که آهن در ترکیب هموگلوبین خون دخالت دارد و کمبود آهن باعث کم شدن هموگلوبین و بنابراین کمخونی شود و در این که اسفناج هم آهن دارد جای شک نیست. ولی  اسفناج فقط از آهن ساخته نشده و شامل  موادی دیگری هم هست و شاید ماده ای در اسفناج وجود داشته باشد که مانع خونسازی باشد و از ترکیب هموگلوبین خون جلوگیرد کند و حتی اثر آن بیش از اثر آهن باشد و بالنتیجه باعث کمخونی بشود. چنانکه نظیر این موضوع در کلم مصداق دارد و ما   می دانیم که در کلم ید هست ولی آیا می توان گفت که چون کلم ید دارد و ید در ترکیب تیروکسین دخالت دارد، پس کلم برای درمان نارسایی و بی کفایتی تیروئید موثر است؟   نه. زیرا ما می دانیم که کلم دارای مواد گوگرد ( تیو، اوره و تیوسیانات) نیز هست و این مواد ضد تیروئید می باشد و از ترکیب تیروکسین جلو می گیرد و غمباد ( گواتر) زا نیز هست.

اتفاقاً چنین ماده ای در اسفناج وجود دارد و آن اسید اگزالیک است. در کتاب جامع طب، تألیف پروفسور لمیر، و گروه کثیری از همکارانش جلد 9 چاپ 1948 در مبحث مربوط به اگزال خونی (اگزالمی) چنین آمده است:

« یکی از بیماریهای تغذیه، اگزالمی یعنی زیاد شدن اسید اگزالیک در خون و یکی از علائم مهم آن  کم شدن گلبولهای قرمز خون یعنی کمخونی است.»

در فهرست اغذیه ای که دارای اسید اگزالیک است ، در ردیف نخست اسفناج به چشم می خورد که در هر کیلوگرم آن 20/3 گرم اسید اگزالیک وجود دارد.

مطلب به همین جا خاتمه نمی یابد و مسأله هضم و جذب و تحولات مواد غذایی در لوله هاضمه نیز مطرح است و چنانکه می دانیم لوله هاضمه مانند یک پرده قابل نفوذ نیست که         بی استثناء همه اجزاء مواد غذایی را جذب کند و بی آزمایشهای لازم نمی توان حکم کرد که آهن موجود در یک ماده غذایی تا چه اندازه قابل جذب است واتفاقاً در مورد آهن اسفناج این آزمایش به عمل آمده و پروفسور بندر به اتفاق خانم سوزان فاکس  در کالج ملکه الیزابت دانشگاه لندن در مورد جذب آهن موجود در بسیاری از مواد غذایی مطالعه کرده اند و پس از خوراندن اسفناج به انسان، محتوی دوازدهه را استخراج کردند و متوجه شدند که آهن موجود در اسفناج غیر قابل جذب است و فقط مختصری از آن به صورت محلول در می آید و جذب می شود.

پس باید دریافت که مطلب تا چه اندازه پیچیده و غامض است! پژوهشهای علمی و تجربی نشان داده است که نه تنها آهن موجود در اسفناج به مقدار کم در روده ها جذب می شود، بلکه از جذب آهن موجود در سایر مواد غذایی هم تا حدی جلو گیری می کند.

از این تجزیه ها چه نتیجه ای عاید می شود؟ آیا اگر کسی 90 گرم اسفناج بخورد واقعاً 44 میلیگرم کالسیم به بدنش جذب شده است؟ به هیچ وجه معلوم نیست چنین باشد و هیچ دانشمندی در سراسر جهان قادر نیست ثابت کند که از خوردن 90 گرم اسفناج تازه چه مقدار کالسیم جذب یاخته های بدن شود؟ زیرا هضم و جذب غذاهای محتوی کالسیم در روده ها آنقدر بغرنج و پیچیده و معلول عوامل گوناگون و متعدد و بسیاری از آنها مبهم و نامعلوم است که هر قدر درباره آن عوامل پژوهش به عمل آید باز مجهولاتی بر جای خواهد ماند.

این موضوع نه تنها در محافل پزشکی بلکه در کلیه اجتماعات بشری مد روز شده و بصورت یکی از قوانین ثابت و لایتغیر در آمده که بگویند در فلان غذا فلان ماده وجود دارد و آنگاه خواص آن مانده را به آن غذا نسبت دهند     (مثلاً در عدس آهن هست پس عدس برای درمان کمخونی مفید است) طبق همین اصل برای کمبود ید و بهتر کارکردن غده تیروئید ، کلم را که دارای ید هست تجویز کردند ولی پس از سالها ادامه دادن به این امر متوجه شدند که با تجویز کلم نه تنها کمبود ید در افراد مزبور جبران نشد بلکه کمبود بیشتری هم پیدا کردند و آنگاه برای کشف علت این پدیده با تجزیه های دقیقتر پی بردند که یک سری مواد گوگردی از قبیل تیو ، اوره و تیوسیانات و غیره در کلم هست که تماماً خاصیت ضد تیروئیدی دارند و مانع سنتز تیروکسین می شوند.

پس با تجزیه مواد غذایی به اجزاء خود      نمی توان خواص و آثار آن اجزاء را به خود مواد غذایی نسبت داد. پس برای تعیین رژیمهای غذایی مراجعه به جداول مربوطه چنانچه امروزه در همه جا رایج و معمول است از این پس باید لغو و باطل اعلام شود.

 ------------------------

786

 

حتما این مطلب را به دقت مطالعه و درک کنید – بسیار با اهمیت است.

برای هر کسی که دوستش دارید بفرستید،  لطفاً

 

در ابتدا فکر کردم که ای میل زیر از این شایعاتی است که یکی از این

بندگان بیکار خدا سر هم کرده. ولی چون مدتی بود که خود شک جدی نسبت به

این محصولاتی که به اسم شیر یارانه ای به مردم عرضه میکنند داشتم و از

طرف دیگر میدیدم که دیگه قباحت ذکر شیرخشک به عنوان یکی از محتویات دیگر

محصولات لبنی صنعتی کاملا از بین رفته و روی بسته این محصولات به وضوح

ذکر میشه (اما به میزان و درصد و نوعش هیچ اشاره ای نمیشه)، تصمیم گرفتم

کمی روی ماجرا بررسی کنم.

    اصل ماجرا به اختصار از این قراره:

  1- دولت ظاهرا برای کاهش قیمت شیر، شیر سوبسید دار رو با شیرخشک درست

میکنه. لینک زیر رو ببینید:

  مدیرعامل اتحادیه دامداران استان تهران: شیر یارانه ای از شیر خشک تولید می شود

  2-      ما در ایران وارد کننده شیر خشک هستیم. ارزان ترین شیرخشک

دنیا هم توسط کشور چین تولید میشه.

  3-      شیرخشکی که به غیر از غذای نوزاد باشه، 90 درصد تعرفه گمرکی

داره. لذا سودجویان مقداری از این مواد مسموم را به اسم شیرخشک غذای

نوزاد با تعرفه 10 درصدی وارد می کنند. لینک زیر:

    عضو هیات مدیره مرکز همکاریهای  امور دام خبر داد: واردات شیر خشک در

پوسته شیر خشک نوزاد ادامه دارد

 4-      این افراد  به هدف توسعه بازار مصرف این آشغالهای وارداتی

چینی، اجازه نمیدهند احدی در کنترل کیفیت محصولات لبنی تحقیق کنه، و

تولید کننده ها هم که  سلامتی مردم برایشان مهم نیست، به جای استفاده از

شیر کیلویی 400 و خورده ای تومان به قیمت خیلی کمتر از این آشغالها

استفاده می کنند تا ماست و پنیر و کشک درست کنند.

  5-  در نتیجه، کارخانه های لبنی شیری که باید کیلویی 410 تومن از

دامدار بخرند، به قیمت میانگین کشوری کمتر از 380 و در برخی مناطق به زور

و منت به 280 میخرند. پس  کرور کرور دام شیرده به کشتارگاه اعزام میشه

زیرا سیر کردن شکم گاو شیر ده دیگه توجیه اقتصادی نداره، و این یعنی تیشه

به ریشه دامپروری همانند بلاهایی که سر شاخه های دیگه کشاورزی نازل شده.

  6-      حالا برای اطلاع از کیفیت شیر و شیرخشک چینی ، در گوگل سرچ

کنید Chinese milk powder  و ببینید که هرچی پیدا میشه توش مرگ و مریضی

نوزادان و سنگ کلیه و آلودگی عمدی شیمیایی و ممنوعیت ورود به خیلی از

کشورها . اگر خواستید جزئیات قضیه را مطالعه کنید از اینجا شروع کنید:

http://en.wikipedia.org/wiki/2008_Chinese_milk_scandal  ولی بطور

خلاصه، ماجرا از این قراره که این چینی های متقلب و جانی،کشف کردن که

وقتی آب قاطی شیر میکنن اگر ماده شیمیایی ملامینMelamin  داخل اون بریزن

(که به لحاظ اینکه این ماده در آب حل نمیشه، باید اول اونو در فورمالدئید

– همون مایع شیمیایی که اجساد و اجزاء بدن را برای نگهداری درازمدت در

آزمایشگاه ها و دانشگاه ها در آن غوطه ور می کنند -  حل کنند بعد این

معجون سمی را در شیر بریزند) ، در آزمایشات متداولی که پروتئین شیر را

اندازه می گیره باعث گول زدن پروسه آزمایش میشه و ترکیبات نیتروژنی موجود

در ملامین توسط تست به جای پروتئین تشخیص داده میشه.

   7-      بعد از اینکه  قضیه در چین رسانه ای شد،  3 نفر از مسببین را

اعدام کردند و اعلام کردند که مشکل حل شده و دیگه خیال همه راحت باشه.

ولی از بین کشور هایی که محصولات لبنی چینی وارد میکردند، این کشورها

 Bangladesh,  Bhutan,  Brunei,  Burundi ,  Cameroon,  Chile,

Colombia,  Dominican Republic ,  Gabon, India,  Ivory Coast,

Maldives, Mali ,  Nepal ,  Papua New Guinea, Paraguay , South Korea,

Suriname,  Tanzania , Togo , and the  United Arab Emirates

 

  قانون ممنوعیت کامل ورود محصولات لبنی چینی را اجرا کردند، اروپا و

امریکا هم که از اول اجازه ورود محصولات چینی را نمی دادند.

این یعنی حل مشکل. تانزانیا و بنگلادش اجازه نمیدن این محصولات مسموم به

مردمشون فروخته بشه، ولی در کشور ما تا حالا اقدامی در این مورد انجام

نشده.

8- حالا، این مواد چه مشکلاتی برای سلامتی ما ایجاد میکنه؟ آنچه که تا به

حال شناخته شده به اختصار لیست میکنم.  فعلا می دانیم که ماده شیمیایی

ملامین در بدن انسان منجر به بروز نوع خاصی سنگ کلیه و نهایتا از کار

افتادگی لاعلاج کلیه می شود. گفته می شود که در مقدار دوز کم، ملامین

ضرری ندارد. اما در همین مقادیر کم هم وقتی با اسید سیانوریک مخلوط می

شود، کریستالهای مرگباری ایجاد می کند. تحقیقات ثابت کرده که ملامین خود

به تنهایی می تواند اسید سیانوریک ایجاد کند. لذا، در نتیجه افزایش

ملامین به شیر، این امکان وجود دارد که اگر ملامین اسید سیانوریک ایجاد

کند، منجر به ایجاد  سنگهای کریستالی با لبه های بسیار تیزی می شود که با

برش و جراحت مجرای ادرار و کلیه، آسیب بسیار جدی به مصرف کنندگان وارد

کند. در مورد عوارض سوء درازمدت و احتمالی این ماده شیمیایی اظهار نظری

نمی کنم.

   9-      در خود چین، استفاده از این شیرخشک منجر به بیماری شدید 104

نوزاد، مرگ  6 نوزاد، و بروز سنگ کلیه در 13 هزار نفر و بیماری 300 هزار

نفر شده هیچ آمار درستی برای تعداد کل قربانیان بین المللی موجود نیست.

در مملکت ما هم که  تا به حال هیچ تحقیقی در این مورد نشده.

 

چه باید کرد؟ بهترین راه این است که از مصرف هرگونه شیر و فراورده های

لبنی صنعتی خودداری کنیم – البته اگر نوع غیر صنعتی مطمئنی در دسترس

داریم. در غیر این صورت، فعلا به نظر می رسد که شیر های معمولی (غیر

سوبسیدی، و غیر از شیرهایی که تاریخ مصرف طولانی دارند) از شیر گاو تازه

درست شده باشند. روی لیبل این شیر ها نوشته میشه "تهیه شده از شیر تازه

گاو" و روی شیر های سوبسیدی مینویسند "تهیه شده از شیر گاو". ماست را از

همین شیر ها خودتون در منزل تهیه کنید. البته تاکید می کنم که روی سلامت

این شیر های 800 – 900 تومنی هم نمیشه صد در صد حساب کرد.

 

اما به یقین اگر کارخانه های تولید لبنی با یک تحریم گسترده مردمی مواجه

بشند، برای نجات خودشون از ورشکستگی به ناچار دست از بازی با سلامت مردم

برمی دارند.

از دوستان خواهش می کنم ضمن اینکه این مطلب را برای همه ارسال می کنید،

تحقیق هم انجام بدهید، و اگر اطلاعات مفیدی از متخصصین صنایع غذایی و

منابع قابل اطمینان دیگر دریافت کردید حتما منتشر کنید.

 

 لطفا لینکهای بالا را مطالعه کنید و برای دوستانتان نیز بفرستید تا همه

مطلع شوند که شیری که به مردم می دهند شیر نیست و فقط اسمش شیر است و در

حقیقت نوعی پودر است که از چین می آید و اصلا معلوم نیست که واقعا شیر

خشک شده باشد یا خیر.

 

 

این پودر ظاهرا از ماده ای به نام ملانین و موادی دیگر ساخته می شود و به

ایران می آید و در کارخانه های لبنیات با اضافه کردن آب و مواد افزودنی

به شیر و ماست و پنیر و ... تبدیل می شود.

  چینی ها این مواد را طوری ساخته اند که مشابه شیر هستند و در آزمایشها

و بررسی های معمول مراجع بهداشتی ایران (اگر واقعا همچین آزمایشاتی در

کارخانه های لبنیاتی انجام شود) قابل تشخیص نمی باشند و جواب آزمایش طوری

در می آید که انگار واقعا شیر است و نیاز به آزمایشات پیشرفته تری است.

حالا این ملانین یا هر ماده دیگر چیست و چه مضرات و فوایدی دارد معلوم نیست.

دقت کنید که پنیر و ماست محلی با مشابه های صنعتی چقدر طعمشان فرق دارد.

ظاهرا مسئولین هیچ تصمیم جدی برای جلوگیری از واردات این پودر صنعتی ندارند.

دولت جلوی گران شدن قیمت شیر را  گرفته است. کارخانه ها هم وقتی می بینند

نمی صرفد که شیر از گاوداری ها بخرند و با محدودیت قیمت مواجهند با این

حرکت پاسخ داده اند.

لطفا با پخش کردن این ایمیل کمک کنید تا حداقل مردم آگاه شوند و با

نخریدن این لبنیات و با اعتراض کردن و پیگیری شاید مسئولین به فکر کیفیت

شیر مردم بیفتند.

  لازم است بدانید در کشورهای پیشرفته قوانین بسیار سختی در مورد کیفیت

شیر و شیر وارداتی وجود دارد . کافیست جستجوی کوچکی در مورد "milk

quality standard " در اینترنت انجام بدهید .

برای نمونه:

 

http://edis.ifas.ufl.edu/ds112

http://www.extension.org/pages/How_Milk_Quality_is_Assessed

 

  لطفا یک نفر این استانداردهای شیر را ترجمه و منتشر کند.

گر بینی که نابینا و چاه است    اگر خاموش بنشینی گناه است

حق-خبر-جدیدترین-مهم ترین-اسلام-تبیین-طب-ضدشیطان-تحریف-وحدت-زمینه سازی جهت ظهور منجی-انسانیت-صلح-شیعه-نجات-اهل سنت حقیقیBeautiful -Spiritual Medicine-Concepts The most beautiful truths-Masons Dirty-The most important-Savior rise-Beautiful prayers-Islam the only true religion-All prophets were Muslims-Baha'i and Wahhabi and other eclectically different is Zionist Satanism agent-Humanity-Colonial medicine-Debate with demons-Distortion-Unity-Shiites, Sunnis only real-Explanation-Hope-Release-Grounds...-Awakening time-Word of the beauty of the innocent against other religions
نویسندگان وبلاگ:
مطالب اخیر: